BELI BUKU

JOM FOLLOW BLOG SAYA..TERIMA KASIH.

Friday, October 30, 2015

Post #31Blogwalking di Hari Jumaat 30 Oktober 2015


Salam Jumaat yang penuh barakah.


Hari ini akak dah blogwalking ke blog empat rakan blogger kepunyaan Yanie Yusuf, Ummul Azkee, Yana Yani dan Ms.Kejupenyet.

Terimakasih juga kepada mereka sebab dah follow blog akak ni ye. Dan bagi blogger lain yang sudi nak follow blog Eeta.Sams ni, boleh la jadi ahli blog ni dengan Google Friend Connect kat sidebar di sebelah kanan tu. Nanti boleh akak blogwalking kat blog korang pulak k.

Ini posting mereka yang akak singgah hari ini:

1. Sinopsis Telefilm Travelling Beruang by Yanie Yusuf.
Bahagian 1 Telefilm ni akan ditayangkan pada hari sabtu, 31 Oktober 2015 di TV3, jam 9 malam. Sebuah kisah kekeluargaan serta pengembaraan yang menarik. 

2. Apabila Iman Senipis Kulit Bawang by Ummul Azkee.
Cik Ummul Azkee menulis tentang kepentingan 'Makanan Rohani' untuk pembentukan akhlak yang baik. Inshaa Allah. Nak tahu apa itu Makanan Rohani, boleh baca kupasan Ummul Azkee pada posting/link diatas ye.

3. Promo GMBM 1st Anniversary Giveaway by Yana Yani.
Akak dah join, korang dah join ke belum? Kalau belum join, jom la join sekali. 

4. Renungan Jumaat Yang Indah by Ms.Kejupenyet.
"Orang yang kamu sayang juga milik Allah, mereka tetap akan pergi walau dengan cara yang menyakitkan. Pujuklah hati, bersabarlah." Untuk kita renungkan. Satu post yang sentimental dari Ms.Kejupenyet.

Alhamdulillah.


Thanks for Reading. 

~ Eeta.Sams ~
Post a Comment